V

V (3)

Prospecte - litera V

Un produs extrem de eficient pentru a lupta împotriva varroozei la albine cu efect de contact. Varostop® - benzi este dezvoltat si produs de Primavet - Sofia, în condiții de bună practică de fabricație / GMP / conform ISO 9000-2008 standard, ținând cont de caracteristicile biologice ale familiilor de albine și cele ale Acarus Varroa destructor. O singură bandă conține 3,6 mg piretroid sintetic - flumetrina. Ea are mare efect acaricid de până la 100%. Testele clinice efectuate în Turcia, în toamna anului 2009 a arătat că Varostop a fost o opțiune foarte bună pentru lupta contra varozei în familii de albine. Eficienta Varostop a fost de 94,4% împotriva acarianului Varroa.

Varachet-forte este utilizat în combaterea varrozei la albine, prin fumigaţii.

VARATRAZ se recomandă în tratamentul varroozei la albine. Se utilizează sub formă de fumigaţii, prin urdiniş, la toţi stupii, pe toată durata sezonului activ. Tratamentul cel mai eficient este cel de toamnă, când nu mai există puiet căpăcit, sau este îndepărtat.

Acest website foloseste cookies. Continuarea navigării pe acest site se consideră acceptare a politicii de utilizare a cookies.