A

A (12)

Produsul AntiVarNosem este un macerat alcolic din plante, conține uleiuri esențiale din plante pentru uz apicol, antiviral, antibacterian fiind un excelent adjuvant împotriva stărilor de intoxicații destinat prevenirii cu varroa si nosema.

Api Life Var® este un produs al firmei italiene ChemicalsLife, marcă înregistrată, special creat pentru combaterea parazitului Varroa.

API - VIT COMPLEX este un supliment nutritiv hidrosolubil asemanator mult mai cunoscutului APICOMPLEX - produs de ICDA.

PULBERE HIDROSOLUBILA este un produs special conceput pentru a întări imunitatea familiilor de albine, pentru creșterea producției și a calității produselor apicole.
Concentrația și profilul mineralelor prezente în produsul API-VIT IMMUNITY corespund unei bune desfășurări a procesului fiziologic specific familiilor de albine și totodata au efect puternic fungicid și bactericid având acțiune profilactică pentru nosema și loca.

API-VIT NOSEM scade ph-ul intestinal, prevenind dezvoltarea și proliferarea germenilor patologici și favorizând astfel multiplicarea bacteriilor utile acido-lactice. Indicat atunci când culesul în natura este scăzut sau absent, API-VIT NOSEM  contribuie la dezvoltarea familiilor de albine .

Biostimulatorul hidrosolubil API-VIT START îmbină asocierea celor mai importante elemente ce au ca rol îmbunătățirea semnificativă a stării de sănătate și de productivitate a familiilor de albine .

Vitaminele din compoziţie sunt factori importanţi de creştere, intrând în componenţa unor enzime cu rol principal în funcţiile organismului albinei: participă direct la metabolismul glucidelor, lipidelor şi proteinelor, având importanţă în sinteza hemolimfei, hrănirea sistemului nervos, ovogeneză (stimulează ponta mătcilor) şi formarea corpului gras al albinelor care vor ierna.

Apifito-Vit este recomandat pentru stimularea dezvoltării familiilor de albine, atunci când culesul natural este scăzut sau absent (îndeosebi primăvara timpuriu şi toamna), în tulburări digestive, ca adjuvant în boli infecţioase şi parazitare precum și în intoxicații.

Soluţie pe bază de extracte de plante destinată administrării în hrana artificială a albinelor.

Apiguard, un tratament pe bază de timol VITA(Europe) Limited (UK) a conceput, dezvoltat şi brevetat un tratament pe bază de timol, numit Apiguard.

 Apistan este un medicament sub forma de benzi, aprobat în România și produs de firma Sandoz.

APIVIROL FORTE este un adjuvant deosebit de eficient în profilaxia și combaterea paraliziei virale acute şi cronice, locii americane şi europene și varoa. Administrarea APIVIROL FORTE ca biostimulator se aplică imediat în stupinele în care se observă un declin al stării generale a familiilor de albine sau când se suspectează anumite semne de boală apărute în sezonul de cules activ sau în perioadele în care culesul este slab .

Acest website foloseste cookies. Continuarea navigării pe acest site se consideră acceptare a politicii de utilizare a cookies.