Api-Vit Complex

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

API - VIT COMPLEX este un supliment nutritiv hidrosolubil asemanator mult mai cunoscutului APICOMPLEX - produs de ICDA.

Indicații și acțiune: Apivit complex este indicat atunci cand aportul de vitamine din natură este scăzut, în intoxicații, tulburari digestive, ca și adjuvant în stari infecțioase și prazitare, în perioadele din sezonul active lipsite de cules natural.

Mod de administrare: Se administrează în hrană lichidă(sirop) 1 gr /1 litru și în hrană solidă ( pasta ) 2 g /kg.

Compozite: VITAMINA B1, VITAMINA B2, VITAMINA B6, VITAMINA B12, VITAMINA H (BIOTINA), VITAMINA C, VITAMINA PP, PANTOTENAT DE CALCIU.

Vitaminele din compoziție participă direct la metabolismul glucidelor, lipidelor și proteinelor având importanța în sinteza hemolimfei, hranirea sistemului nervos, ovogeneză și formarea corpului gras la albinele de iernare.

Prezentare: pulbere hidrosolubilă de culoare galbenă - portocalie.

Mod de prezentare, ambalare:
Flacon din plastic de 200 g continând pulberea vitaminică hidrosolubilă și o mansură din material plastic (lingurita de dozaj).

Valabilitate: 12 luni de la data fabricaţiei.

Mod de păstrare: În ambalajul original, ferit de umezeală la temperaturi de max 25 grade C.

PRODUCATOR: SC APICRIS NATURA SRL IASI


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/creativ6/apilink.ro/templates/jl_beau_free/html/com_k2/templates/default/item.php on line 249
Citit 1945 ori Ultima modificare Luni, 20 Martie 2017 08:25
Mai multe din această categorie: « Apifito-Vit Apistan »
Acest website foloseste cookies. Continuarea navigării pe acest site se consideră acceptare a politicii de utilizare a cookies.