AntiVarNosem

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Produsul AntiVarNosem este un macerat alcolic din plante, conține uleiuri esențiale din plante pentru uz apicol, antiviral, antibacterian fiind un excelent adjuvant împotriva stărilor de intoxicații destinat prevenirii cu varroa si nosema.

Prin administrarea acestui produs se realizează protecția intestinală și împedică dezvoltarea bacteriană a Nosemei Apis, ajută la stimularea pontei mătcilor prin substanțele active ce se regăsesc în plante (vitamine și microelemente), asigurând protecția familiei de albine de câte ori se constata o slabire a activității acestora.

Stimulează secreția enzemică digestivă a albinelor și  a larvelor prin conținutul ridicat de uleiuri esentiale ce favorizează fortificarea familiilor albinelor.

Se recomandă folosirea acestuia în perioadele din sezonul activ lipsit de cules natural, primavara timpuriu, toamna și în tratarea stărilor infectoase și parazitare.

 Doza recomandată:
• în sirop: prevenire 15ml/kg, tratare 20ml/kg;
• în hrana solida: prevenire 30 ml/kg, tratare 40ml/kg.

100ml solutie conține:

Uleiuri esentiale din plante 0,24ml; macerat din plante (pelin, cimbru, coada soricelului, busuioc)

0,76ml; alcool alimentar 52ml; apa purificata 47 ml

 Contraindicații: nu exista .

A nu se lasa la îndemana copiilor. Produs strict pentru uzul apicol.

ATENTIE: Produs Inflamabil

Valabilitate: 24 luni.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/creativ6/apilink.ro/templates/jl_beau_free/html/com_k2/templates/default/item.php on line 249
Citit 1799 ori Ultima modificare Joi, 16 Martie 2017 08:00

Articole înrudite

Mai multe din această categorie: « Apicomplex Apifitofort »
Acest website foloseste cookies. Continuarea navigării pe acest site se consideră acceptare a politicii de utilizare a cookies.